Over ons

Welkom in mijn pedicure praktijk.

Mijn naam is Bep Hagelaar, ik ben gediplomeerd Medisch Pedicure. Ik ben aangesloten bij Provoet (www.provoet.nl) de landelijke vakorganisatie voor pedicures en Procert, het kwaliteitsregister voor pedicures. (www.kwaliteitsregisterpedicures.nl)

Kwaliteit  in mijn praktijk is voor mij zeer belangrijk, reden waarom ik mezelf blijf ontwikkelen door het volgen van cursussen, workshops, lezingen en het lezen van vakliteratuur. 

Mijn praktijkruimte is op de begane grond gevestigd en voor iedereen toegankelijk. In mijn praktijk neem ik per behandeling ruimschoots de tijd wat de kwaliteit van de behandeling en persoonlijke aandacht ruimschoots ten goede komt.

Geschillencommissie: Als provoet lid ben ik als ondernemer aangesloten bij de geschillencommissie (www.degeschillencommissie.nl) Dit betekent dat ik als ondernemer met mijn praktijk over een onafhankelijke klachtenregeling beschik.

Wat betekent dat voor u? In het kort komt het er op neer dat ik of mijn cliënt een geschil, waar we samen niet uit komen, voor kunnen leggen aan de geschillencommissie. Deze commissie behandelt het ingediende geschil en komt door onafhankelijk branchedeskundig advies tot een bindende uitspraak voor mijzelf alsmede voor mijn cliënt.

De aansluiting bij de geschillencommisie houdt in dat ik moet werken volgens de Algemene  Voorwaarden van de Uiterlijke Verzorgingsbranche. De Algemene Voorwaarden zijn in mijn praktijk aanwezig, zodat wanneer mijn cliënt er naar vraagt, ik deze aan mijn cliënt kan overhandigen.

Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten in mijn praktijk.

Zakelijke informatie voor zorgverzekeraar:

  • AGB code praktijk                              96062323
  • AGB code persoonlijk                        96100214
  • kwaliteitsregistratienummer Procert  14025
  • kamer van koophandel nummer        63208547